Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Mágnesterápia

CCS Home mágnesterápia készülék

Az elektromágneses energia olyan elemi energia, amelytől a Földön megtalálható összes életforma függ

         Prof. Dr. Werner Heissenberg Nobel-díjas fizikus

A természet elemi elve az, hogy szervezetünkben a legtöbb biológiai folyamat elektromágneses erők útján megy végbe. Ilyenek például az idegi jelzések, az ioncsere, a proteinszintézis, vagy az enzimek és hormonok működése.

Magnesterapia

Szervezetünk elemi egységeit (elektronok, protonok neutronok…) többek között az elektromágneses mezők tartják össze. Az elektromágneses rezgések azok, amelyek megadják a  legkülönfélébb természeti jelenségek struktúráját, és ezekben egy működő egészet alkotnak. Ha a szervezetben energiahiány lép fel, vagy az energiaáramlás nem működik megfelelően, akkor az alkotórészek optimális összjátékában zavar lép fel. A kívánt állapotot nem sikerül fenntartani, amit mi betegségnek nevezünk. A fizikai folyamatok a kémiai folyamatok felett állnak! Ha tehát a szervezetben „valami nincs rendben” , akkor az atomok és molekulák elektromágneses rezgéseiben lépett fel zavar.

Ekkor van itt az ideje a CCS (Cell-Care-System)  Home mágnes terápiás készülék alkalmazásának, amely elektromosság hatására pulzáló mágneses mezőt hoz létre, s ezzel kíméletesen csökkenti a beteg fájdalmait, panaszait. A pulzáló mágnes terápia által a szervezet fiziológiai rezgésekhez jut, az adott testrészek rezonanciája emelkedik és a megfelelő kezelési idő elteltével elérik a fiziológiailag természetesnek számító frekvencia-mintát, így „kerül minden a helyére”.

Indikációk

  • Sebészeti beavatkozások után: segíti a törések, sebek gyógyulását, az endoprotézisek beilleszkedését, a poszt operatív ödémák és vérömlenyek felszívódását, csökkenti a műtét utáni fájdalmakat, regenerálja az idegeket, stb.
  • Ortopéd területen: csontritkulás, reumatikus betegségek, aszeptikus csontelhalás, kilazult endoprotézis, a gerinc degeneratív elváltozásai, váll, könyök, csukló, kéz, csípő, térd és lábfej-problémák, izom és szalagszakadás, ficam, rándulás, zúzódás, húzódás, stb.
  • Belgyógyászat: keringési zavarok (artériás, vénás), vérnyomás szabályozás, légzőszervi megbetegedések, anyagcsere zavarok, emésztőszervi megbetegedések, stb.
  • Nőgyógyászat: menstruációs zavarok,  gyulladások, klimax panaszok, vizelettartási zavarok, szexuális zavarok, aranyér, szülést követő regeneráció, stb.
  • Bőrgyógyászat: sebgyógyulás (égési sérülések, fekély, felfekvés), akne, furunkulus, karbunkulus, a kötőszövet rostos elváltozásával járó betegségek, idegi alapon kifejlődő bőrgyulladás, stb.
  • Orr-fül gége: halláscsökkenés, fülzúgás, középfülgyulladás, gégegyulladás, melléküreg gyulladás

Árak

Heti bérleti díj 2 heti bérleti díj 3 heti bérleti díj Havi bérleti díj
11.000 Ft 22.000 Ft 33.000 Ft 39.000 Ft

A szállítás és üzembe helyezés Budapest közigazgatási határain belül egyszeri 2.000 Ft, mely tartalmazza az oda- és visszaszállítást is.

Budapest közigazgatási határain kívül 50 Ft/km áron szállítjuk a készüléket.

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Rendelést szeretne leadni? Kattintson ide!

Bookmaker bet365 The best odds.

Full premium BIG Theme for CMS